LOADING
Om OPPO
Referensen inom mediaspelare. Oppos maskiner är genomtänkta spelare som är gjorda av entusiaster för entusiaster. Medan de flesta tillverkare idag satsat på att göra spelarna billigare för att kunna sälja större kvantiteter har Oppo istället under åren ständigt förbättrat sina spelare och skaffat ett rykte om sig att leverera High End-prestanda utan ett High End-pris.

Tittar man idag på den större modellen BDP-105, som förutom att kunna spela upp Blu-ray skivor, får man också en ytterst kompetent CD-spelare, ett försteg, inbyggd hörlursförstärkare, AV försteg, USB DAC samt en komplett nätverksspelare med stöd för en mängd musikformat och filmtjänster.


Mer information hittar du på www.oppodigital.com
Driftsäkerhet och flexibilitet
Oppos maskiner är mycket driftsäkra och har designats för att sitta i miljöer där det ställs höga krav på prestanda & avancerad styrning. Med möjlighet till styrning via IR, RS-232, Android och iPhone erbjuder Oppo en värld av möjligheter för systemintegratörer och avancerade hemmaanvändare.
Stacks Image 137
Stacks Image 150
Världens bästa multikonstnär
Ställer man frågan om vilken spelare som levererar bäst prestanda på marknaden har journalister, entusiaster och installatörer kanske aldrig någonsin varit så samstämmiga. Oppo är den bästa och mest kompletta Blu-Ray-spelaren på marknaden.

Oppo kan mycket mer än att spela bara vanliga Blu-Ray filmer. Utöver DVD och CD, inklusive DVD-Audio och SACD, klarar den streaming och att spela material direkt från dator eller hårddisk.
Film & TV-Serier på nätet
Vill du ha tillgång till de senaste filmerna och TV-serierna? Upptäck populära videotjänster direkt i din Oppo BDP-103/105. Eftersom spelaren går att ansluta till internet kommer du åt en mängd tjänster. Nu kan du slippa repiga DVD-skivor och trasiga fodral - sätt igång Netflix Barnfilmer och du kan laga middag i lugn och ro.
Stacks Image 207
Stacks Image 1389
Endast de bästa komponenterna
Oavsett om du är älskar musik eller film kommer Oppo inte göra dig besviken. På bildsidan sitter Marvells kraftfulla Kyoto G2H som förutom överlägsen bildbehandling har 2D-till-3D-konvertering samt uppskalning till 4K. Med en extra HDMI ingång kan du alltså nyttja bildprocesseringen även till andra källor såsom Apple TV, DTV-Box eller spelkonsollen.

Oppo gör också ett utmärkt jobb som analog ljudförmedlare i stereo. Den hävdar sig bra gentemot betydligt dyrare D/A omvandlare på marknaden vilket gör att du oftast inte behöver komplettera din maskin med annan kringutrustning.
Stacks Image 2525
Stacks Image 2527
Stacks Image 2529
Stacks Image 2531
Stacks Image 2534
Stacks Image 2536
Stacks Image 2538
Stacks Image 2540
Stacks Image 2543
Stacks Image 2545
Stacks Image 2547
Stacks Image 2550
Stacks Image 2552
Stacks Image 2554
Stacks Image 2556
Stacks Image 2559
Stacks Image 2561
Stacks Image 2563
Stacks Image 2565